Lyngen kommune har ledig fastlegehjemmel.
Lyngen kommune har 4 fastlegehjemler. Disse er organisert med 3 hjemler lokalisert på legekontor i kommunesenter Lyngseidet (Lyngen legekontor) og 1 hjemmel i solopraksis i Sør-Lenangen.
Den ledige hjemmelen er lokalisert i solopraksisen.

Arbeidsoppgaver

• Fastlege med listestørrelsen i dag på 900 pasienter hvorav 238 er ledige plasser.
  • Fastlegehjemmelen utøves som privatpraktiserende lege. Annen driftsform kan eventuelt avtales.
  • Kommunalt legearbeid kan tildeles, inntil 7,5 t/uke.
  • Deltagelse i lokal legevakt vil være nødvendig i perioder, men hjemmelen er for tiden ikke en del av en fast legevaktturnus.

• Søkere må ha gyldig norsk autorisasjon og godkjent LIS1.
  • Det kreves at legen er eller forplikter seg til å bli spesialist i allmennmedisin.
  • Godkjent kurs i akuttmedisin og bruk av nødmelderadio kreves.
  • Gode norskkunnskaper, både når det gjelder forståelse og evne til å uttrykke seg skriftlig og muntlig.
  •  Godkjenning som sjømannslege er ønskelig.

Personlige egenskaper

• Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper som evne til samhandling, ansvarlighet og være en god bidragsyter til et positivt arbeidsmiljø.

Du kan søke elektronisk her.