E-posten distribueres via tidligere oppgitte mailadresser og det tas forbehold om at vi ikke nødvendigvis har oppdaterte adresselister til alle i målgruppa. Det er viktig at du videresender denne mailen om det er andre i laget/organisasjon som skal ha infoen.

Formålet med midlene er at lag og foreninger skal kunne tilby et allsidig spekter av aktivitetstilbud for innbyggerne i Lyngen kommune. Tilskuddordningen skal bidra til økt aktivitet og deltakelse i medlemsbaserte foreninger som driver idrett, fysiske aktiviteter og kulturaktiviteter - særlig for barn og unge. 

Søknadsfristen er normalt 30. april. Årets søknadsfrist er satt til fredag 12. mai. Søknaden må være levert kommunen eller være poststemplet senest nevnte dato.

Søknaden fremmes på ett av de vedlagte søknadsskjema med de vedlegg som er angitt. Skjemaet må være tilfredsstillende utfylt og signert. Medlemstallet må bekreftes av lagets revisor eller 2 styremedlemmer eller legges ved søknaden.

Søknadskategorier

Gruppe I:            Tilskudd kultur og andre formål til lag og organisasjoner

Gruppe II:           Tilskudd til festivaler kr. 20.000. Levekårsutvalget gis fullmakt til å endre punktet ved behov, f.eks. til deltakelse på kurs og konferanser.

Gruppe III:          Frie midler

 

Krav til søker

Lokale lag og organisasjoner som driver med idrett, kultur eller lignende aktiviteter for innbyggere i Lyngen kommune, kan søke tilskudd. Kun lag og organisasjoner registrert med adresse i Lyngen, er berettiget tilskudd. Som idrettslag regnes lag og foreninger som er registrert som medlem i Norges idrettsforbund (NIF).

 

Saksbehandling

Lyngen idrettsråd gir innstilling på fordeling av aktivitetstilskudd og anleggstilskudd på søknader fra sine medlemslag. Levekårsutvalget fatter vedtak og Lyngen formannskap er klageinstans.

 

Søknadsskjema festivaler 2023.doc PDF document ODT document

Søknadsskjema frie midler 2023.doc PDF document ODT document

Søknadsskjema kulturmidler 2023.doc PDF document ODT document