B.Thomas & Rednek Cowboys-The Garth Brooks Experience

Lørdag 2 November 2019 står B.Thomas og cowboyene igjen på scenen ved Brannkassa Pub & Bar i Lyngseidet med sitt one of a kind Garth Brooks show. "Blame it All on Garth Brooks".

Med originale "special custom made" Garth Brooks kostymer, buckles, hat and boots er det duket for en country kveld i Garth style. Repertoaret spenner seg fra tidlig 90 tall til 2016, og det blir en blanding av honky tonk, Country rock, country ballads og ellers type "up tempo" contemporary country. Vi slenger på med litt fra George Strait, Alan Jackson og Toby Keith.

Noe lengre presentasjon for de mange Lyngen væringer som kom sist vi gjestet Lyngseidet trenges kanskje ikke, men for de som ikke fikk sjansen å komme sist, så er det nå en gyllen mulighet, og vi tar derfor med litt "Bakgrunns historie".

B.Thomas og musikerne har alle lang fartstid fra den langstrakte landevei i forskjellige band og konsepter. B.Thomas har flere plateutgivelser bak seg, blant annet fra countryhovedstaden Nashville. Som de fleste country artister på besøk i Nashville har også B.Thomas hatt den store ære å opptre på legendariske Tootsie`s Bar, stedet hvor alle countryens stjerner i Amerika har satt sine spor i.

B.Thomas har tidligere opptrådt på diverse events både i Norge og Sverige og delt scener med artister som Arly Karlsen, Wendel Adkins , Keith Austin, Wanda Jackson, Mike Bella, Steve Haggard, Too Far Gone, Terje Tysland, Kjell Elvis, med flere.
Billetter må forhånds kjøpes online. Raska på å bestill før det blir fullt hus. Sjefen Ola har lovet å utvide garderoben med plass til 5-600 stk :-)

Billettpris er KUN 150 NOK + avgift.
Finn fram og børst støv av cowboyhatten, puss boots og stryk skjorta ! Vel Møtt til B.Thomas live as Garth Brooks

Arrangør: B Thomas-Garth Brooks Tribute
: Brannkassa, Lyngseidet
Tid: lrdag 2. november 23:00