Gartg Brooks & Elvis Presley-Legends Tribute Show

Country Artisten B.Thomas, Norges eneste Garth Brooks Tribute artist kommer 2 juledag tilbake til Brannkassa Pub & Bar med sine musikere. Sammen er de B.Thomas & Redneck Cowboys.
Denne gangen har de med seg selveste Kjell Elvis som skal være med å kjøre et skikkelig 2 juledags show for publikum. Selv om kongen Elvis er død, så lever han videre i den kjente artisten og Elvis imitatoren Kjell Elvis, eller Kjell Henning Bjørnestad som han egentlig heter.

B.Thomas er kjent innen for Norsk Country og kanskje også for noen utenfor landets grenser etter flere plateutgivelser worldwide i løpet av de siste årene. På scenen er han kledt som Garth Brooks og serverer låtene i Garth Brooks style.

Kjell Elvis er kjent som Scandinavias eneste Elvis Tribute artist, Han ser ut som Elvis, han låter som Elvis og når han går på scenen så ER han Elvis. Han har to plateutgivelser bak seg og hans tolkninger av Elvis på disse utgivelsene har blitt spilt verden rundt av fans og i en lang rekke radio show.. Kjell Elvis har også deltatt i TV show`s.

Biletter: Kjøpes i døra ved oppmøte.
Aldersgrense: 18 år

For de som ønsker mer informasjon om artistene kan disse sidene besøkes:

B.Thomas Offisiell Hjememside: www.bthomas.no
Kjell Elvis Offisiell Hjemmeside: www.elvis.no

Mer info med presseskriv for artistene finnes her for de som ønsker lese:

Arrangør: B.Thomas-Garth Brooks Tribute
: Brankassa, Lyngseidet
Tid: torsdag 26. desember 21:00