Åpning av rullestolturvei og ordførertur

Åpning av rullestolturvei og ordførertur 16.september!
Velkommen inn i hjertet at Lyngsalpene
Ordføreren i Lyngen kommune og Ishavskysten friluftsråd har gleden av å invitere til åpningen av den helt nye rullestolvennlige turveien i Sørlenangsbotn. Takket være økonomisk støtte fra SpareBank 1 Nord-Norge har friluftsrådet kunnet legge til rette for at også hjulbrukere kan oppleve og besøke de verdenskjente Lyngsalpene. Med 26 000 passeringer er turen fra parkeringen i Sørlenangsbotn og til Blåisvatnet desidert Lyngsalpenes mest populære tur. Rullestolturveien går inn til et tilrettelagt turmål med benker og bålplass, med Lyngsalpene som kulisser.
Den årlige ordførerturen, hvor ordføreren selv er turleder, slås sammen med åpningen av turveien. For de som ønsker det blir det anledning til å gå videre inn til både Blåisvatnet og Aspvatnet.
Det blir servert varm mat og drikke til alle som kommer. Turveien åpnes kl.17.00. Oppmøte er på parkeringsplassen i Sørlenangsbotn. Parkeringsplassen er utvidet for å dekke det store behovet for parkeringsplass i høysesongen. Ved parkeringen er det HC-toalett.
For å ivareta smittevernhensynet må alle som har luftveissymptomer holde seg hjemme. Under turen må alle bidra til å ivareta gjeldende smittevernråd om å hoste/nyse i albuen og holde god avstand til hverandre.
Velkommen skal dere være!

Arrangør: Ishavskysten friluftsråd
: Sørlenangsbotn
Tid: onsdag 16. september 17:00