Magyar Hot Club (LENANGSØYRA)

Bill. kr. 150,-
Når det kommer til temperament og virtuositet, er det ikke mye som kan måle seg med den dampende ungarske musikken! Fiolinisten Erika Toth hadde lenge ønsket å fremføre et ekte ungarsk program da hun i 2014 innledet samarbeidet med den elleville trioen Rio de Trokkones. Siden har de spilt høydepunkter fra både tradisjonell og klassisk musikk, framført på ungarsk vis, foran tusenvis av publikummere fra Larvik til St. Petersburg, på bygdehus og kulturhus, skoler og utescener, og responsen har vært overveldende!
Toth har selv ungarsk bakgrunn og i likhet med henne er Rokkones, Larsen og Thorstensen alle virtuose på sine instrumenter. Det gnistrer av intensiteten, gleden og den enestående galskapen som denne kvartetten skaper på scenen, presentert av Scene Finnmark og Kultur i Troms!
Erika Toth - fiolin
Ola Asdahl Rokkones - saxofon
Rune Larsen - akkordeon
Pål Thorstensen - kontrabass
-----------------------
Smitteverntiltak ifbm korona
Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:
- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås
I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.

Arrangør: Lenangsøyra Idrettslag
: Bygdetun
Tid: torsdag 4. februar 19:00