Violet Road // Cinderella brygge

Violet Road gjentar fjorårets suksess og legger ut på ny kystturné

Da pandemien brøt ut i fjor så bandet sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte seil mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter. Turen førte dem tettere sammen som band og tettere på publikum. I sommer kaster de loss og gjentar suksessen.

"Endelig kan vi sette seil å dra ut på ny kystturné! Vi har gleda oss siden i fjor sommer, og nå skjer det igjen. Vi garanterer strålende vær og god stemning. Ses snart, på en brygge i nærheten av deg!", sier bandet.

Hogne Rundberg jobbet som daglig leder på Vulkana for 11 år siden. Siden har han hatt en stor forkjærlighet for den gamle fiskeskøyta, som i dag er bygd om til et spa. Derfor var det et naturlig steg å gå inn på eiersiden, og dette har gitt Violet Road muligheter som de ikke ville ha hatt ellers under pandemien.

«Mens noen fartøy legger til kai og sprer pandemien, henter andre båter oss ut av korona-depresjonen. Violet Roads konsert på Sørvågen under kystturnéen får terningkast seks.»

- Fiskeribladet 17. august 2020.

På grunn av smittevernrestriksjoner vil det være faste tilviste plasser til alle publikummere, og det skal til enhver tid holdes minimum 1 meter avstand inne på området. Dersom du skal på konsert med én eller flere av dine nærkontakter, kan dere sitte sammen. Da må alle billettene til de som skal sitte sammen kjøpes samlet i én bestilling, slik at dere blir registrert som nærkontakter i billettsystemet.

🎤 🎸 🎻 🌤

Arrangør: Violet Road // FKP Scorpio Norge
: Furuflaten
Tid: torsdag 8. juli 21:30