Lyngen har mye å tilby til tilflyttere, fastboende og pendlere. Ved foten av verdenskjente fjell langs en fiskerik fjord lever vi i et aktivt og inkluderende samfunn. Naturen danner rammen, men du finner et rikt tilbud av aktiviteter som zumba, friidrett, spinning, brigeklubb, teater og revy, bygdekino, aktive idrettslag, åpen hall, fotball, ski osv. Med en reisevei til Tromsø på ca 1,5 timer kan man i tillegg nyte byens urbane kvaliteter eller en utflukt med fly akkurat når man vil.

Vi har et godt tjenestetilbud innenfor alle områder, les mer om våre barnehager, skoler , kulturtilbud og tjenester innen helse og omsorg.

Livslang læring! Livslang helse!

Kommunen ligger innenfor tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark noe som gir en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån (inntil 25 000 i året), lavere skatt og ingen arbeidsgiveravgift!

Kommunen arbeider aktivt for å få flere til å bygge hus og har derfor innført boligtilskudd på inntil 250 000 kr.
Sjekk ut boligmarkedet her: www.finn.no

Kommunen har flere festivaler og våre naboer arrangerer årlig spennende ting.

Lyngen Rock og Reker

Puls Lyngen  og Lyngen Rando

Riddu Riddu

Lavkarittet og Jægerrittet

Kommunen har et aktivt industrimiljø, handel, landbruk og en sterkt voksende turistnæring. Med et av landet beste beiteområder, leveres det kjøttprodukter i verdensklasse. Våre reiselivsaktører tilbyr spektakulære opplevelser i den fantastiske kommunen vår. Bedriftene og kommunen har stadig behov for arbeidskraft, sjekk ut våre ledige stillinger eller på www.nav.no. Ta gjerne kontakt hvis du kunne tenke deg å flytte til Lyngen, så skal vi være behjelpelig med å finne ut om din kompetanse er noe Lyngen kan ha bruk for.

Velkommen til Lyngen!