Visma Expense skal brukes til å registrere deltakelse på utvalgsmøter for våre folkevalgte. Dette er en skyløsning og det betyr at man kan logge seg på denne i en nettleser.

Vi har laget en opplæringsvideo hvor du som folkevalgt får en innføring i hvordan du logger deg på og registerer møtedeltakelse.

Opplæringsvideo

Kort introduksjon:

  • Du blir oppretta som bruker i Visma Expense med den e-postadressen du har oppgitt til oss, og skal få en e-post fra do.not.reply@visma.net. Følg instruksene i e-posten og lag deg et valgfritt passord på minst åtte tegn (Store og små bokstaver, tall og spesialtegn).
  • Dette passordet skal brukes når du logger deg på Visma Expense: https://signin.visma.net/loginwebapp 

  • Dersom du ikke mottar en slik e-post må du gjøre det litt annerledes. Gå inn på adressen over og klikk på «Glemt ditt passord». Du vil så få en e-post fra do.not.reply@visma.net med lenke til en nettside hvor du lager deg et passord på samme måte som beskrevet over.

  • Last ned appen Visma Employee på telefon eller nettbrett - dette er en mobil lønnslipp hvor du vil få oversikt over det du mottar i godtgjøring. Med den kan du også ta bilder av dokumentasjon som skal legges ved møtegodtgjøring, f.eks. tapt arbeidsfortjeneste.

I tillegg til opplæringsvideoen vil vi forsøke å følge dette opp før eller etter utvalgsmøter.

Dersom du har problemer med å opprette passord eller logge deg på Visma Expense eller appen Visma Employee kan du ta kontakt med:
Inger-Helene Isaksen, tlf. 400 28 524 eller Hilde Grønaas, tlf. 400 28 555