Den digitale turloggen finner du på nettadressen http://telltur.no

Slik kommer du i gang på telltur.no

1. Registrer deg som ny bruker i den grønne toppmenyen. Du får da tilsendt passord.

2. Logg deg inn og legg inn informasjon om deg selv. Da kan du også endre passordet. Nederst velger du tilhørighet til friluftsråd (friluftsområde). Kanskje har du flere områder du vil registrere turer i – det er også mulig.

3. Under ditt friluftsråd i den grønne toppmenyen finner du aktuelle turmål. Finn deg et turmål og kos deg på turen. På turmålet vil du finne en kode som du enten kan sende inn på sms til 2401 med kodeordet TELLTUR (kr. 5,-) eller du kan gå inn på nettsiden og registrere kodene dine gratis. For å få årets premier, må du lese nærmere bestemmelser for de ulike konkurransene på sidene til friluftsrådene og deres kommuner.

Lykke til og GodTur!

Vi er i ferd med å legge ut kodene i de enkelte kassene, men vi trenger hjelp fra deg som går tur for å komme i havn i år. Det skal legges ut koder i alle FYSAK-kassene. Dersom du skal på tur før midten av august, og kan tenke deg å ta med et kodekort, ta kontakt med servicekontoret i Lyngen kommune (77701000) for å høre om kortet til den aktuelle kassa fremdeles venter.

Har du allerede besøkt ei kasse uten at det var lagt ut kode, kan du fremdeles registrere deg som bruker. Du kan få de kodene du mangler ved å sende en e-post til post@lyngen.kommune.no

Vi håper at dette vil bli tatt godt i mot og at du som bruker sida vil hjelpe oss å spre budskapet :)