Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
30. mars kl. 14:46

Oppdatert informasjon om koronavirus og tiltak i Lyngen kommune

 

Klikk på Les mer for oppdatert informasjon.

Les mer clear
Kommunevapen med hvitt rundt2

Råd til besøkende til Lyngen kommune i koronaviruspandemi (Covid-19) 29.03.20.

Lyngen kommune har foreløpig ingen kjent smitte i befolkningen. Det er derfor svært viktig at alle som kommer til vår kommune, inkludert familiemedlemmer som kommer hjem til sin familie, er nøye med å følge rådene til myndighetene. Dette er spesielt viktig for de som kommer fra områder med smitte.

Fakturaer (bookkeeper-1016299 Pixabay.com)

Tips og råd fra Nav Lyngen

Er du i en vanskelig økonomisk situasjon nå? Her kommer noen gode tips og råd fra NAV Lyngen.

alarmtelefonen

Barnevernvakten i Lyngen er alltid åpen

Mange barn og unge som lever under vanskelige forhold både hjemme og ute blir nå ekstra utsatt fordi skoler, barnehage, fritidsklubber og andre møtesteder er stengt. Er du bekymret for et barn ber vi om at du kontakter barnevernvakten i Lyngen kommune. Telefonnummeret til barnevernvakten i Lyngen er:  40028520.

Barn som fra før har mange bekymringer kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt . 116 111 er den nasjonale alarmtelefonen for barn og unge. Denne er nå døgnåpen.

Telefon (phone-499991 pixabay.com)

Lokale og nasjonale hjelpenummer

Vi i kommunen vet at det er mange innbyggere som har spørsmål og utfordringer som ikke er knyttet til helse, beredskap eller andre forhold. Vi har defor utvidet vår telefontid på 77701000. Det ytes ikke helsehjelp. Åpen mandag – fredag: 8 – 20, lørdag og søndag: 8 – 15. I listen under finner dere også andre aktuelle telefonnummer, både lokale og nasjonale.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk