Statens vegvesen har i samarbeid med KS utviklet digitale tjenester for søknad om avkjørsel og søknad om dispensasjon fra byggegrenser. Dette er en del av regjeringens satsning på publikumsrettede digitale tjenester i offentlig sektor. Du finner mer informasjon om disse og andre tjenester på siden Langs veien.

Vi har lagt ut lenker til disse søknadsskjemaene på siden Aktuelle skjema og blanketter med enkel veiledning til byggsak og deling.

Vi har nå også tatt i bruk en ny digital foresattportal for barnehagene - Visma Flyt Barnehage. Her kan du med barn i barnehagealder bl.a. søke om barnehageplass, flytting eller endring, les mer om det her.

I løpet av høsten kommer også en digital foreldreplattform for skolen på plass - Visma Flyt Skole.

Kulturskolen har også tatt i bruk en ny digital plattform for sine elever.

Alle disse løsningene krever pålogging med ID-porten, det vil si elektronisk ID som f.eks. MinID, BankID, Buypass ID eller Commfides. Har du ikke skaffet deg elektronisk ID kan du lese mer om hvordan du gjør det på denne siden. Siden mer og mer blir digitalt anbefaler vi deg å få dette så snart som mulig!

Vi oppfordrer også alle til å ta i bruk minside.kommune.no. Dette er en side hvor du får tilgang til alle offentlige digitale tjenester ved kun én pålogging! Og husk at du også kan sende brev til oss digitalt via eDialog.