Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Informasjon om korona i Lyngen kommune

Les mer clear
Hus - Freedigitalphotos.net

Tilsyn på mindre avløpsanlegg - Lyngen kommune 2021

Lyngen kommune har startet opp et seksårig prosjekt med tilsyn og kontroll av mindre avløpsanlegg. Målet med kommunens tilsyn er å gjennomføre en kartlegging av tilstanden på de private avløpsanleggene som er i kommunen, og for å oppdage de avløpsanlegg som har behov for oppgradering.

Ressursside om eiendom- og boligrelaterte emner

Jusstudenter fra UiO og UiT  har laget en stor ressursside om eiendom- og boligrelaterte emner.
Formålet er å bidra med rettsavklaring for vanlige folk innen de mest sentrale temaene, slik som for eksempel husleieforhold, og har hatt fokus på å utarbeide avklarende og pedagogisk innhold som er enkelt å forstå for innbyggerne. Foreløpig har de skrevet over 250 artikler. De forsøker å lage innholdet fra et forbrukerperspektiv

Brønn (pixabay.com)

Registrering av privat vannforsyning

Har du egen brønn som gir vannforsyning til flere enn én enkelt bolig eller fritidsbolig? Da må du registrere dette hos Mattilsynet.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk