Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kommunevapen med hvitt rundt2

Nytt kulturskoletilbud- dans

Har du lyst til å danse? Kulturskolen viderefører det nye fagtilbudet innenfor dans vårhalvåret 2020

Tilbudet omfatter nå flere aldersgrupper. Fokus ligger på samtidsdans, som kan beskrives som en varierende og fri dansestil med et variert bevegelsespråk. I timene vil vi jobbe med teknikkøvelser, trinnkombinasjoner, kroppsbevissthet, koordinasjon og musikalitet. Elevene får også utforske bevegelse på en kreativ måte, som for de yngste partiene skjer gjennom danselek.

TILBUDET GJELDER FOR DISSE  ALDERSGRUPPENE:

• 2.-4.klasse tirsdager kl.17-17.45

• 5.-7. klasse tirsdager kl.18-19

• 8.-10.klasse tirsdager kl.19.30-20.30

Gruppestørrelse maks 10 elever pr. gruppe. Eventuelle ledige plasser etter oppstart legges ut her.

Parkeringsavgift - tilrettelegging av naturbaserte aktiviteter

Lyngen kommune har innført avgift for bruk av parkeringsplasser, toalett og annen infrastruktur for enklere adkomst til naturbaserte aktiviteter. Avgiften kreves inn gjennom app. Parkeringsplassene blir skiltet etter hvert som de blir ferdigstilt.

Språk Norsk - Norwegian