Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Pårørende til person med demens? (klikk på overskrifta)

Pårørende utfører viktige omsorgsoppgaver og er en verdifull ressurs i omsorgsfelleskapet. På denne nettsiden finner du lenker og aktuell informasjon slik at du som pårørende lettere skal finne kunnskap, steder hvor du kan dele erfaringer, motta hjelp og støtte eller bare ha noen å prate med.

Kommunen kan tilby veiledning og oppfølging ved demenssykdom både til pasienten selv og de pårørende. Anette Samuelsen er kontaktperson for hukommelsesteamet og kan kontaktes vedrørende demens på telefon 905 72 917. Mailadresse er anette.samuelsen@lyngen.kommune.no. Ikke send sensitiv informasjon via mail.

Du kan også ringe Demenslinjen på telefon 23 12 00 40 mandag-fredag mellom kl. 9 og 15. Der sitter spesialsykepleiere som kan svare på spørsmål.

Håndtrykk

Er du pårørende?

De fleste av oss er pårørende i løpet av livet. Du er pårørende fordi du står nær noen som har fått en sykdom, en funksjonsnedsettelse eller en avhengighet. Du kan være et familiemedlem, en venn eller nabo. Å være pårørende kan innebære mye ansvar, vanskelige følelser og valg.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk