Linke til:    SMISO reklame.jpg

Vi skulle bare si hei!

Vi er glade fagfolk, selv om vi har en alvorlig jobb. I selv de mørkeste kroker bør det slippes inn litt lys, ikke sant? Og du som har møtt oss fortrolig vet at denne gleden kommer deg også tilgode på vonde dager.

Vi hadde bare lyst å si at selv om hele verden stenger, så er vi her for deg. Eller hvis du undrer deg eller lurer på noe du vet vi kan. Som du vet er vi tause. Overalt. Alltid. Så fremt vi ikke får vite om et barn som er utsatt for kjipe ting. Da roper vi, og agentene i grønt aksjonerer. Husk alltid at barn bare skal ha gode hemmeligheter.

Du får tak i oss på telefon 776 52044, eller på mail. Du finner all info på www.smiso.no. Vi gleder oss over at telefonen ringer. Da vet vi at det er bruk for oss. Og, nei, vi har ikke mer å gjøre enn vanlig. Samtalene går som normalt, men på tele- eller videofon. Skype, facetime.....det som passer best.

Om du kjeder deg: Del facebook-siden vår med dine venner. La de få vite at vi finnes. Slik når vi også ut til mange flere. Vi takker for hver deling. Hvis ikke kan du plante et tre.

Husk at du er unik og spesiell, og at i morgen alltid er den lyseste dagen i året.

Hilsen Staben.