All vaksinasjon foregår på Lyngstunet helse og omsorgssenter, 1.etg i kantina. Skilt på utsida.

Lyngen kommune vaksinerer denne uke gruppe 9 (54-45 år). Videre vil vi fortsette med gruppene slik FHI har definert. Det vil ukentlig sendes ut sms for booking av tidspunkt for vaskinering. Det er viktig at du logger deg inn å bestiller time i sommer når sms fra ReMin mottas.

Gruppe 10 (18-24 år og 40-45 år)

Gruppe 11 (25-39 år)

Inntil 10 % av dosene kan benyttes til helsepersonell og skole/barnehagepersonett.

 

Alle doser som mottas i kommunen settes samme uke. Vi kan ikke påvirke antall doser vi får, og følger retningslinjene gitt av FHI for hvem som får vaksine når.  

Hvis du har en risiko-tilstand, er dette meldt til Lyngen kommune. Hvis du er i tvil om du er meldt, trykk på link og se om du er i risikogruppe. Hvis du er det, og ikke har fått tilbud om vaksinasjon, ta kontakt med koronatelefon 400 28 501.

https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/hvem-kan-fa-koronavaksine/#risikogrupper.

Vi har elektornisk påmelding til vaksinasjon.  Du vil motta en SMS fra ReMin med link til bookingsystemet. Der må du fylle ut egenerklæringsskjema og velge tidspunkt for vaksinering, evt. takke nei til vaksine. Når du mottar SMS angående vaksinering er det derfor viktig at du registrerer deg så snart som mulig.

Dersom du allerede har fått vaksine, men likevel får innkalling på SMS kan du se bort fra denne. Du trenger heller ikke å varsle oss om dette.

 Det vil ukentlig sendes ut SMS for booking av tidspunkt til vaksinering.

Dersom ditt tlf.nr ikke er registrert i folkeregistret vil du bli oppringt eller motta SMS med tilbud om time.

Dersom du har spørsmål angående vaksinering, kan du ta kontakt på tlf. 400 28 501 (Koronatlf) eller 400 28 598 (Helsestasjon).

 

Vaksinasjonsteamet i Lyngen kommune